♫musicjinni

“TAKIMI FARKLI SEVİYEYE TAŞIYOR” | Fenerbahçe 3-0 Sivasspor, Arda - İrfan Can - Zajc Farkı, Ferdi

video thumbnail
Borges’in yeni bölümünden herkese merhaba! Orhan Uluca, Oğulcan Akçe’nin soruları eşliğinde Fenerbahçe’nin, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçındaki Sivasspor galibiyetini ve genel sezon performansını analiz etti. İyi seyirler!

00:00 Borges: Fenerbahçe 3-0 Sivasspor
01:44 Fenerbahçe 3’lü mü, 4’lü mü oynuyor?
06:25 Arda - İrfan Can - Zajc farkı
11:30 Arao’nun gösterişsiz faydaları
16:52 Jorge Jesus kalmalı mı?
25:43 “Teknik direktör, patrondur…”
30:31 Fenerbahçe’nin 2022/23 sezonu

#fenerbahçe | #jorgejesus | #ardagüler

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında kupanın son şampiyonu Demir Grup Sivasspor’u 3-0 mağlup etti ve finale yükseldi. Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren golleri Ferdi Kadıoğlu, Michy Batshuayi ve Joshua King kaydetti. Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda finaldeki rakibi, Ankaragücü - Başakşehir eşleşmesi ikinci maçının ardından belli olacak.

Fenerbahçe, bu sezon Türkiye Kupası’nda finale kadar oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Batshuayi, Sivasspor ağlarına gönderdiği golle bu sezon tüm kulvarlarda sahaya çıktığı 29. maçta 18. golünü kaydetti. Ayrıca sarı-lacivertliler, bu sezon Arda Güler, İrfan Can Kahveci ve Miha Zajc üçlüsünün ilk 11’de çıktığı 2. maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı (ilki Süper Lig’de, Fenerbahçe 5-1 Kasımpaşa).

Jorge Jesus, Sivasspor karşılaşmasının ardından sezonun son düzlüğüyle ilgili "İki kupayı da kazanamazsak, kendimi başarılı görmem. Bir kupa kazanırsak, kötünün iyisi derim. İki kupayı da kazanabilirsek, bu durum harika olur. Ben çalıştığım çoğu ülkede, her kupayı kazanmaya alışığım. Bu lig benim için diğer liglerden farklı çünkü nasıl Türkiye Kupası finali sahada oynanıp sahada kazanılıyorsa, ligdeki maçlar da böyle olmalı. Bu durum benim için normalin dışında bir durumdu." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i: İrfan Can Eğribayat, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydin, Attila Szalai, Luan Peres, Willian Arao, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Enner Valencia, Michy Batshuayi.

Sivasspor’un ilk 11’i: Ali Şaşal Vural, Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa, Dimitrios Goutas, Uğur Çiftçi, Isaac Cofie, Fredrik Ulvestad, Charis Charisis, Samu Saiz, Max Gradel, Leke James.

🙏 Sports Digitale içerikleri sizler sayesinde var. Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👉 https://bit.ly/2FEMOz5​​​

👍 Videomuzu beğendiyseniz diğer videolarımıza da göz atabilirsiniz.

📱 #SportsDigitale​ sosyal medya hesaplarımızı aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile takip edebilirsiniz.

➡️ https://twitter.com/SportsDigitale
➡️ https://www.instagram.com/sportsdigitale/

Sports Digitale, dijital dünyanın spor kanalı olarak sporun ve YouTube'un ruhuna uygun şekilde hem taraflı hem tarafsız ancak her zaman sporla ilgili yeni nesil yayınlar yapan bir YouTube kanalıdır.

Kendine özgü, dinamik, eğlenceli ve güncel haber odaklı içeriklerle oluşturduğumuz programları taraflı-tarafsız yorumcular eşliğinde sporseverlerin beğenisine sunan Sports Digitale kendi alanında en önde gelen medya kuruluşlarından biri olmayı sürdürüyor.

CRESPO'NUN İNANILMAZ FUTBOL AKLI | 6 Pozisyonda Fenerbahçe Analizi, VAR Kayıtları, Hakemlik Sistemi

“TAKIMI FARKLI SEVİYEYE TAŞIYOR” | Fenerbahçe 3-0 Sivasspor, Arda - İrfan Can - Zajc Farkı, Ferdi

Disclaimer DMCA