♫musicjinni

У військовій частині на Дніпропетровщині вибухнув танк

video thumbnail
На території військової частини у селищі Черкаське Дніпропетровської області вибухнув танк. Машина належить 54-й бригаді, яку передислокували сюди з Костянтинівського району Донецької області 1 жовтня.

З словами свідків, танк загорівся близько 17-ї години. За попередніми даними, постраждали четверо військовослужбовців, загиблих немає. Після того, як вибухнули всі 24 снаряди в танку, зайнявся боєкомплект, що був поруч із ним.

Як повідомляють бійці 54-ї бригади, зараз постраждалих шпиталізовано, пожежу ліквідовано, а керівництво намагається зам’яти конфлікт.

Розповідає Дмитро, військовослужбовець 54-ї бригади: «Десь о п’ятій — на початку шостої години загорівся танк. Його вчасно не змогли загасити, почали відтягувати техніку,що стояла поряд — такі ж танки, бо в них були боєкомплекти. Пізніше почав вибухати боєкомплект танку.

Люди розбіглися по всьому полігону,тому що осколки летіли в радіусі близько двохсот-трьохсот метрів. Внаслідок цього постраждали кілька хлопців: обгоріли й отримали контузію, коли намагалися загасити танк. Коли перший снаряд вибухнув, їх відкинуло вибуховою хвилею від танку».

/Громадське ТБ Дніпро


Громадське – проект, який створили самі журналісти.

Ми незалежні від влади, олігархів та політичних сил.

Громадське належить громадянам України і є некомерційним проектом. Громадське існує за рахунок саме вашої підтримки. Переважну частину коштів, за рахунок яких працює вся команда Громадського, ми отримуємо від наших глядачів.

Підписуйтесь на наш канал, щоб завжди бути в курсі подій: https://www.youtube.com/user/HromadskeTV

Також слідкуйте за нами в соціальних мережах.
https://twitter.com/HromadskeTV
https://www.facebook.com/hromadsketv
http://vk.com/hromadsketv

Більше свіжих новин на сайті Громадського:
http://www.hromadske.tv/

Допомогти проекту можна за посиланням:
http://www.hromadske.tv/donate/

Громадське потребує вашої допомоги!
Disclaimer DMCA