♫musicjinni

Мистериите на България - ФИЛМЪТ - част 3

video thumbnail
Готови ли сте за СЕЗОН 4? ✅ Започваме съвсем скоро! Той е заснет по изцяло нов начин, с нов дрон и се надявам, че ще ви пренесен на едно вълшебно пътуване до нови уникални локации в България.

❗️📗 НОВАТА ми книга "50 Невероятни МЕСТА в България" тук: https://bit.ly/50bg

С радост ви съобщавам, че петата ми книга е вече факт и тя отново е за България! 🇧🇬 Нямам търпение да я прочетете и да ми кажете какво мислите. ❤️ Междувременно, другите ми книги може да вземете тук:

📚 Поръчай "50 Невероятни ЗАГАДКИ" тук: https://bit.ly/3oN06NZ
📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://ozn.bg/2OMkauI

В нея съм описал интересни лични преживявания и не толкова известни приказни кътчета от нашата родина. Тази книга е пътеводител от нов тип, мислете за нея като продължение на Топ мистериите на България, но много по-богато и интересно.

По традиция изготвихме филм от всички епизоди на "Мистериите на България", като сме премахнали повтарящите се интро-та, реклами и продуктово позициониране. Целта е да може да се насладите на чисто съдържание. Филмът ще има и английски субтитри, за да може да го изпратите на свои приятели в чужбина! Така и те ще се докоснат до красотите на България.

Започваме с мистичната Странджа, където ако си спомняте се запитахме дали има радиация. Тази планина е като храна за душата. Там няма доставки по домовете на храна, трябва сами да се разходите из зелените Индипасха и Мишкова нива, за да се насладите. Пътуването ни продължава към гробницата на Богинята Бастет. Спомняте ли си, че прекарахме там 24 часа в търсене. Наистина удивително място не само за културен туризъм, но и за душевен покой. След това отправихме поглед към траките и техните могили. Уникални съоръжения имаме в лицето на Голямата Косматка и гробницата край Старосел. Такова културно наследство не може да се срещне във всяка държава, но в Мистериите на България ще ви докоснем до него.

👉 Мистериите на България - Част 1: https://youtu.be/OVFk24um8U8
👉 Мистериите на България - Част 2: https://youtu.be/EIpD_i8MdgI
👉 Мистериите на България - Част 4: https://youtu.be/dmkocQpMlog

Няма да пропуснем и един от най-мистериозните храмове на наша територия - този в Добърско. Изключително интересно място за туризъм, което си заслужава. Край морето обаче е открито най-старото златно съкровище на планетата! Да, правилно чухте, тук, по нашите земи са обработвали злато много преди Шумер и Египет. Дали люлката на цивилизацията не е в Европа? След това се отправяме към село Златолист и храма на Преподобна Стойна. Едно от най-силните места в България, на които съм бил. Ами Мадарския Конник, уникално изсечено в скалите съоръжение с неясна цел. Връщаме се към Варна, за да разгледаме и Побитите камъни. След това се отправяме на север, за Енигмата Сборяново и Демир Баба Тебе. Накрая ще се вгледаме в Божиите очи на пещера Проходна и ще минем по Божият мост. Пътуването ни през сезон 3 на Мистериите на България беше удивително. Чакайте само да видите какво съм ви подготвил за сезон 4!
Disclaimer DMCA