♫musicjinni

У ЛІЦЕЇ №23 ГАРТУВАТИМУТЬ СПРАВЖНІХ ЗАХИСНИКІВ 04.01.2021 Вісник Міського Голови

video thumbnail
Укомплектований електронний тир, сучасні комп’ютери, костюми хімзахисту та нові бронежилети – усе це тепер в кабінеті “захисту України” у Ліцеї №23 ім. Романа Гурика, що знаходиться за адресою вул. Мазепи,90. Тепер учні зможуть навчатись патріотичного виховання та любові до батьківщини в найкращих умовах і з задоволенням відвідувати уроки.

Загалом цей освітній заклад є одним з найбільших у місті. Зараз там навчається 1715 учнів. В ліцеї також оновлений харчоблок, ремонт в їдальні та оновили кабінети хімії, фізики.

“Усім відомо, що якість навчання залежить від матеріальної бази. А з року в рік у нашій школі матеріальна база покращується. Ми отримуємо нові кабінети, як от вже маємо обладнані кабінети фізики, хімії… А сьогодні вже є прекрасна база для предмету “Захист України”. Згідно з вимогами Міністерства освіти України, цей кабінет тепер оснащений на 100%. За це ми дякуємо департаментам освіти міста та області за цей прекрасний подарунок до нового року”, – ділиться враженнями директор Ліцею №23 ім. Романа Гурика Микола Василик.

Вчитель предмету “Захист України” та полковник ЗСУ в запасі Сергій Харчук розповідає, що тепер ліцей має велику кількість навчальної бази для учнів по всіх розділах предмету та повністю обладнаний.

Зараз в кабінеті є повністю укомплектований електронний стрілецький тир, 6 комп’ютерів, 6 комплектів Л1, респіратори, сумка невідкладної допомоги та ін. Зокрема це все знадобиться для вивчення вогневої й тактичної підготовки, військової топографії, захисту від зброї масового ураження та домедичної підготовки.

“У 2020 році в рамках реалізації обласної програми розвитку освіти Прикарпаття ми обладнали 11 таких кабінетів для предмету Захисту України. В цілому, враховуючи меблі та комп’ютерне обладнання та інтерактивне оснащення вартість одного – 400 тисяч гривень. Ми забезпечили в основному опорні школи, зокрема й кабінет у 23 школі, оскільки тут було досить хороше приміщення. І тепер він відповідає усім вимогам та затвердженій навчальній програмі”, – коментує заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Андрій Сташків.

Оглянути новий та сучасний обладнаний кабінет з предмету “Захист України” завітав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, разом із заступницею Вікторією Дротянко та директором департаменту освіти та науки Ігорем Максимчуком. А також завітали депутати округу – Вагилевич Мар’ян та Сергій Абрам’як.

“Ми тішимось, що в нашому місті є військово-патріотичне виховання і воно на достатньо високому рівні. Дуже важливо виховувати патріотичний дух в нашої молоді та у всіх майбутніх поколінь. Саме в цій школі вже кабінет обладнаний напевно найкраще в місті. А я особисто від себе подарував ще й портрет Провідника Степана Бандери”, – каже міський голова Руслан Марцінків.

Axolotl Portal 🦎

How to Start a Dragon Academy

Lighter moments from the 2024 Elections

Bear Freed From Metal Milk Can #shorts

Better Saffron Than Sorry

Don't vine-ripen your tomatoes...

The Gift of Grace

We Gave Every Family in a Village a Full Year's Salary

12 Coolest Gadgets That Are Worth Seeing

13 Coolest Gadgets That Are Worth Seeing

Rain, Rain, Go Away... or better not?

Chapter Four

Mildly Interesting!

Last Call

Poland vs. Netherlands Highlights | UEFA Euro 2024

Duck going too far from home

Eliminate Your Stiff LOW BACK!😫

Welcome to the Anniversary

애교가 부끄러운 🐱형… (Feat. 🐿️) #StrayKids #스트레이키즈 #리노 #LeeKnow #필릭스 #Felix #YouMakeStrayKidsStay

Funky Finds

Crime Lord Season 1 Episode 7

Bakray ko Pink kardia😆|Ghar waloun ka Reaction 😱|Sistrology

Camp Fear

Bilaal bowling #cricket #cricketshorts #ytshortsindia #icct20worldcup2024 #usacricket #viratkohli

Running on Empty

#Morgans #Roger #Onepiece

黃埔建校百年慶祝!女兵踢正步、大國旗一次看|三立新聞網 SETN.com

Robber Fumbles $1.3 Million Payday #shorts

Carnival Ride Gets Stuck Upside Down 😳

All is well 🤫 #viral #shortsfeed #funny #youtubeshorts

Disclaimer DMCA