♫musicjinni

Стивън Ериксън - Малазанска книга на падналите. Жътварската буря 7 Том 4 част Аудио Книга

video thumbnail
Жанр: Епично Фентъзи
Препоръчват се слушалки!
Брутална, мъчителна глава от Малазанската книга на падналите от автора на бестселъри Стивън Ериксън

Не всичко е наред в империята Летерий. Рулад Сенгар, Императорът на хилядата смъртни случаи, изпада в лудост, заобиколен от подлизурци и агенти на своя макиавелистски канцлер. Междувременно тайната полиция Летерий провежда кампания на терор срещу собствения си народ. Скитникът, някога прозорлив бог, внезапно е сляп за бъдещето. Конспирациите кипят из двореца, докато империята - водена от корумпираните и егоистични - е все по-близо до тотална война със съседните кралства.

Великата флота на Едур - нейните воини, избрани измежду безброй хора - се приближава. Сред воините са Карса Орлонг и Икариум Крадящ живот - всеки от тях е предназначен да кръстоса остриета със самия император. Това, че ще се пролее още кръв, е неизбежно... На този фон група бегълци търсят изход от империята, но един от тях, Fear Sengar, трябва да намери душа на Скандарбари Кървавото око. Неговата надежда е, че душата може да помогне да спре Тайст Едур и така да спаси брат си, императора. И все пак, с тях пътува най-древният враг на Скабандари: Силхас Руин, брат на Аномандър Рейк. А мотивите му са всичко друго, но не и сигурни – защото раните, които носи на гърба си, нанесени от остриетата на Скабандари, са още пресни.

Съдбата постановява да има разплата, тъй като такова кръвопролитие не може да остане без отговор - и това ще бъде разплата в невъобразим мащаб. Това е брутален, мъчителен роман за война, интриги и тъмна, неконтролируема магия; това е епично фентъзи в най-вълнуващия му вид, разказване на истории в най-вълнуващия му вид.
Ледерийската империя се сгромолясва под бремето на покварата и егоизма. Обкръжен от ласкатели и агенти на своя коварен канцлер, император Рулад Сенгар потъва в бездната на лудостта. Около него гъмжи от заговори. Имперската тайна полиция провежда кампания на терор срещу собствения си народ. Блудният, прозиращ надалече бог, внезапно е ослепял за бъдещето. Подушили хаос, страховити сили прииждат от всички страни.
















Можете да слушате също непубликувани книги в ютуб само на ръмбъл в канала ми https://rumble.com/c/Urantia
По е добре да се регистрирате в сайта,за да получавате известия за качванията ми. Слушането е безплатно!

Стивън Ериксън - Малазанска книга на падналите. Жътварската буря 7 Том 1 част Аудио Книга

Disclaimer DMCA