♫musicjinni

🔥СВІТАН: Литва передає ПОТУЖНУ допомогу Україні! БЛИСКАВИЧНА робота ЗСУ: росіяни дрижать від страху!

video thumbnail
Стало відомо про те, що Литва передасть Україні шість радарних систем AMBER-1800. Про це заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус після зустрічі з литовським колегою Лаурінасом Кащюнасом в Берліні. Полковник ЗСУ у запасі та військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 18 травня прокоментував цю новину. Також він висловився щодо потужної роботи наших військових, зокрема із використанням дрону, якого називають “Баба Яга”.
Стало известно о том, что Литва передаст Украине шесть радарных систем AMBER-1800. Об этом заявил министр обороны Германии Борис Писториус после встречи с литовским коллегой Лауринасом Кащюнасом в Берлине. Полковник ВСУ в запасе и военный эксперт Роман Свитан в новой военной сводке на 18 мая прокомментировал эту новость. Также он высказался о мощной работе наших военных, в частности с использованием дрона, которого называют «Баба Яга».

24 Канал запускає подкасти! Шукайте нас на різних, зручних для вас платформах:
https://linktr.ee/podcast24tv.ua

#24канал #допомогадляукраїни #литва #новини​ #новости #війнавукраїні2024 #войнавукраине2024​ #новиниукраїни #новостиукраины #новинионлайн​​ #новостионлайн #свіжіновини #свежиеновости

🔥СВІТАН: Щойно! Сенсаційна ЗАЯВА ЗЕЛЕНСЬКОГО. ЗСУ рекордно РОЗБИЛИ РЛС Путіна. Ракети для Міг-29

⚡СВІТАН: Під ХАРКОВОМ ЗСУ рознесли колону. ПРИЛІТ по таємній базі Путіна. Дрони підірвали потяг РФ

🤯СВІТАН: Щойно! ЗЕЛЕНСЬКИЙ ошелешив НАТО. Дрони АТАКУВАЛИ академію Путіна. ЗСУ отримають 1000 ATACMS

⚡️СВІТАН: Гляньте! Путін ПЕРЕВЗУВСЯ. РФ хоче НАПАСТИ на НАТО? В Армії РФ ВЕЛИЧЕЗНІ втрати: Це РЕКОРД

Disclaimer DMCA