♫musicjinni

Kurtlar Vadisi Müzikleri (2003-2005)

video thumbnail
Kurtlar Vadisi'ni izlemek için: https://www.youtube.com/playlist?list=PLN6a-WhvxvGLi1hxxMWvK6wB_HfQlC-JL / https://www.youtube.com/playlist?list=PLOFoevjhe1HVpvLYQN9fkcBxwnHCtJaR5

15 Ocak 2003 tarihinde Show TV'de Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla başlayan Türk aksiyon, mafya ve politik dizisidir. Dizi yayınlandığı dönemde Türkiye'de reyting rekorları kırmış ve inanılmaz derece de büyük kitleye hitap etmiştir. Osman Sınav'ın yönettiği dizide Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban gibi isimler yer almıştır ve canlandırdığı karakterlerin gerçek yaşamdaki kişilerden alındığına dair sözler söylenmiştir. Dizinin bölümleri kadar içinde yer alan şarkılarda büyük beğeniler toplamış ve popülerleşmiştir. Türkiye'de tüm zamanların en iyi dizisi olarak bilinen Kurtlar Vadisi dizisinin müziklerini Loopus müziğin sahibi müzisyen Gökhan Kırdar yapmıştır.

Gökhan Kırdar'ın resmi Youtube kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCkqB-lzdE0k9uncp96Pisrw

Kurtlar Vadisi'nde yer alan ve bulunması zor müzikleri kendi emekleriyle dizinin içinden seçerek düzenleyen Ali Çekiç, Ferhat Civan ve Vadimix kanalına teşekkür ederiz.

_____________________________________________
Zoyd Media kanalımıza abone olmayı unutmayın: https://www.youtube.com/channel/UCaN-XQgf-y6ITenXxzG17jA

Emin Olcay (Ömer Baba): Ben Necati'ye niye saygı duyayım?

Doğu Bey Kurtlar Vadisi Yıllar Sonra Mesaj Gönderiyor ( Bi Araştır Bakalım Esat )

Disclaimer DMCA