♫musicjinni

Κοκορέτσι παραδοσιακό βήμα-βήμα όλη η διαδικασία | Greek Cooking by Katerina

video thumbnail
Κοκορέτσι σημαίνει Πάσχα, γιορτή, οικογενειακή συγκέντρωση, σούβλα και κέφι! Σημαίνει μεζές για μερακλήδες, καλή παρέα και όμορφες στιγμές με χαρές και γέλια! Η ιδανική συντροφιά για όσο περιμένουμε να ψηθεί το πασχαλινό αρνί στη σούβλα αλλά και τέλειο μεζεδάκι για όποτε θέλουμε να καλέσουμε φίλους.

Σε αυτό το βίντεο σας δείχνουμε τη διαδικασία βήμα-βήμα. Ο πατέρας μου, που φτιάχνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το πασχαλινό κοκορέτσι, μοιράζεται μαζί σας τα μυστικά του. Σας δείχνει από την αρχή μέχρι το τέλος πώς να καθαρίσετε τα έντερα στην εντέλεια, πώς να κόψετε σωστά τη συκωταριά και πώς να τυλίξετε τέλεια το κοκορέτσι σας. Πολύ σημαντικός και ο τρόπος ψησίματος. Πώς μπαίνει η φωτιά και πώς ψήνεται το κοκορέτσι ζουμερό και πεντανόστιμο! Δείτε το βήμα βήμα! Διαβάστε τη συνταγή εδώ https://www.greekcookingbykaterina.com/recipes/recipe/249/kokoretsi

Κοκορέτσι μπορούμε να φάμε εκτός από το Πάσχα και την Πρωτομαγιά και τον Δεκαπενταύγουστο, που ως γνωστόν είναι το Πάσχα του Καλοκαιριού! και φυσικά όποτε άλλοτε το τραβάει η όρεξή μας!

Να είστε καλά και να περνάτε όμορφα!

Διαβάστε όλες μου τις συνταγές εδώ https://www.greekcookingbykaterina.com/
Ακολουθήστε με στα social media
https://www.facebook.com/GreekcookingbyKaterina/
https://www.instagram.com/greek_cooking_by_katerina/
https://gr.pinterest.com/katerina0140/greek-cooking-by-katerina/

#κοκορέτσι #πάσχα #παραδοσιακό
Disclaimer DMCA