♫musicjinni

🔴 Підсумкова пресконференція Зеленського / Нестача боєприпасів / Кому довіряють українці? | УП LIVE

video thumbnail
Новий УП.Live – нові цікаві обговорення! Президент України Володимир Зеленський проведе пресконференцію, де підсумує новини року. Нагадаємо, що Зеленський давав велику пресконференцію 24 лютого 2023 року, в річницю вторгнення Росії в Україну. Тоді він висловлював сподівання, що за рік в Україні вже не буде війни.

21 грудня 2022 року Зеленський вперше з моменту вторгнення Росії в Україну відвідав особисто США і говорив із американським лідером Джо Байденом, який підтримав прагненння Києва до миру.

11-12 грудня 2023 року Зеленський також перебував у США й мав зустріч із Байденом, який запевнив, що хоче перемоги України у війні, яку почала Росія.

Російський диктатор Володимир Путін на підсумковій пресконференції 14 грудня 2023 року заявив, що війна проти України закінчиться тоді, коли РФ досягне всіх своїх цілей: "денацифікації", демілітаризації та нейтрального статусу України.

У 2022 році, після звільнення Україною майже всіх захоплених росіянами територій у Харківській області та Херсона, Путін підсумкової пресконференції не давав.

Окрім пресконференції обговоримо ситуацію на фронті, зокрема нестачу артилерійських боєприпасів. А також нові соціологічні дані, за якими Зеленському довіряють найбільше з українських політиків, але рейтинг довіри до нього знижується й надалі.

Гості ефіру: Дмитро Лазуткін, начальник служби зв'язків з громадськістю 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура", Володимир Паніотто, генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології.


Міномети для 48 ОШБр: https://send.monobank.ua/jar/7ii5QrhCdy

Збір Михайла Ткача, де можна виграти BMW X5 M за донат 300 грн: https://send.monobank.ua/jar/9Ew5LjLrAE

Вигравай Mercedes S-класу за донат 500 грн: https://send.monobank.ua/jar/AdsZgV9Mu3

__________________________________________________________

Вступайте в Клуб Української правди: https://club.pravda.com.ua/?utm_source=youtube&utm_medium=social&utm_campaign=Oliinyk

Сайт: https://www.pravda.com.ua
TikTok: https://www.tiktok.com/@pravda_com_ua
Facebook: https://www.facebook.com/ukrpravda/
Twitter: https://twitter.com/ukrpravda_news
Telegram-канал "УП.Стрічка": https://t.me/ukrpravda_news
Telegram-канал "УП.Кляті питання": https://t.me/ukr_pravda
Telegram-канал "УП. Off the record": https://t.me/off_the_record

🔴 Підсумкова пресконференція Зеленського / Нестача боєприпасів / Кому довіряють українці? | УП LIVE

Disclaimer DMCA