♫musicjinni

Millerovi na tripu, trailer HD 1080

video thumbnail
Všechny super filmy najdeš na https://www.facebook.com/Miluju.filmy

Komedie
USA, 2013, 111 min
Režie:
Rawson Marshall Thurber
Scénář:
Sean Anders, John Morris
Kamera:
Barry Peterson

Hrají:
Jennifer Aniston, Ed Helms, Jason Sudeikis, Nick Offerman, Will Poulter, Emma Roberts, Lunden De'Leon


V akční komedii „Millerovi na tripu", natočené ve studiu New Line Cinema, si hlavní role zahráli Jennifer Anistonová („Šéfové na zabití") a Jason Sudeikis („Volte mě!"). Režie se ujal Rawson Marshall Thurber („Vybíjená").
David Burke (Sudeikis) je bezvýznamný dealer marihuany, jehož klientelu tvoří šéfkuchaři a matky v domácnosti, o kterých si myslí, že se věnují ledasčemu jinému. Takže co by se tak asi mohlo zvrtnout? Všechno. Ačkoli se snaží z pochopitelných důvodů být spíše nenápadný, dostane se mu tvrdého ponaučení, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán: pokusí se totiž pomoci několika místním puberťákům, ale jeho samotného nakonec přepadne trojice pouličních grázlů. Okradou ho o všechny peníze včetně ulitých rezerv a on najednou dluží spoustu peněz svému dodavateli Bradovi (Ed Helms).
Aby si napravil reputaci -- a udržel svou důvěryhodnost -- musí se David stát pašerákem drog a přivézt z Mexika Bradovu poslední zásilku. Vymyslí jednoduchý plán a k jeho uskutečnění přemluví své sousedy -- cynickou striptérku Rose (Jennifer Anistonová), rádoby zákazníka Kennyho (Will Poulter) a protřelou potetovanou puberťačku s piercingem Casey (Emma Robertsová). A tak se „Millerovi" -- falešná manželka a dvě falešné děti -- vydávají v obrovském nablýskaném karavanu na víkend za jižní hranici, aby tam oslavili Den nezávislosti. A můžeme si být jisti, že malér je neodvratný.
Režisér Thurber natočil komedii „Millerovi na tripu" podle scénáře Boba Fishera a Steva Fabera („Nesvatbovi") a Seana Anderse a Johna Morrise („To byl zítra flám"). Autory námětu byli Bob Fisher a Steve Faber. Ve filmu dále hrají Emma Robertsová („Umění zapadnout"), Nick Offerman („21 Jump Street"), Kathryn Hahn („Diktátor"), Will Poulter („Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka") a Ed Helms (trilogie „Pařba").
Producenty filmu jsou Vincent Newman, Tucker Tooley, Happy Walters a Chris Bender, výkonní producenti jsou David Heyman, J. C. Spink, Marcus Viscidi, Toby Emmerich, Richard Brenner a David Neustadter.

MILLEROVI NA TRIPU - TV Spot - Oficiální Warner Bros. CZ

Millerovi na tripu, trailer HD 1080

Millerovi na tripu - Oficiální trailer HD 1080

Millerovi na tripu, trailer 2, HD 1080

Millerovi na tripu - film o filmu HD 1080

Millerovi na tripu - londýnská premiera

Disclaimer DMCA