♫musicjinni

Мистериите на България - ФИЛМЪТ - част 4

video thumbnail
Вижте новият 4-ти филм от поредицата на The Clashers - Мистериите на България! В него сме включили чисто съдържание, за да може да се насладите на прекрасните български красоти! 🇧🇬 Пожелавам ви приятно гледане и вълшебно пътуване.

👉 Поръчай "50 Невероятни МЕСТА в България" тук: https://bit.ly/50bg

Ще се радвам да подкрепите канала ми като си вземете книгите ми. ❤️ Пътешествениците сред вас със сигурност ще оценят тази, в която ви споделям 50 малко известни места в България. 🇧🇬 Другите ми книги са ето тук:

📚 Поръчай "50 Невероятни ЗАГАДКИ" тук: https://bit.ly/50zagadki
📘 Поръчай "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" тук: https://bit.ly/topvselena
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: https://bit.ly/topsvqt
📗 Поръчай "Топ мистериите на БЪЛГАРИЯ" тук: https://bit.ly/topbulgaria

Проектите Мистериите на България - ФИЛМЪТ - част 4 и другите от тази поредица започнаха да се превръщат в традиция, която много хора очакват и се наслаждават! 😀 Ако искате да изгледате някои от предните епизоди може да ги гледате в YouTube тук:

👉 Мистериите на България - Част 1: https://youtu.be/OVFk24um8U8
👉 Мистериите на България - Част 2: https://youtu.be/EIpD_i8MdgI
👉 Мистериите на България - Част 3: https://youtu.be/2qcdQ5WoNyc

Това е най-новото попълнение от поредицата "Мистериите на България - Филмът" и се надявам да ви е интересен, защото е заснет по нов начин, с нова техника, която да пресъздаде красотата на България в най-добър детайл. Общо за всички филми сме посетили над 50 кътчета от родината, които може да видите и вие. Днес заедно с #theclashers ще се отправим към новите #bulgaria и #mysteries , които крие нашето място на планетата.

Отново имаме и английски субтитри, за да може да споделите филма с приятели в чужбина, които също да се насладят на това, което предлага България. Ще се радвам ако съм вдъхновил поне един човек да пътува и да открива. В сериите #мистериите на #българия има и образователна нотка освен само легенди. Говорим си за история, култура и значимост на определени локации.

Започваме Мистериите на България - Филмът - част 4 с един много интересен обект - Храм-кладенец край село Гърло. Един паметник, който обърква и впечатлява учени и археолози. След това се пренасяме на юг, за да видим Хераклея Синтика и Самуиловата крепост край Петрич. Един значим град още от времето на Александър Македонски и разбира се паметник, който всеки българин трябва да посети. В третия епизод поглеждаме към една от най-големите природни дадености на България - Седемте Рилски Езера, наистина гледка, която може да насълзи очите ви. Постарахме се да ги заснемем по изгрев и да им се насладим на пълната прелест. След това отскачаме до село Стоб за интересните Стобски пирамиди. Чували ли сте за Гложенски манастир? Той е кацнал на един хълм и е определено сред най-живописните. Ще видим и какви тайни крие изворът на Асклепий. Мраморното езеро край Пловдив и рудник Цар Иван Асен са едно от тези съвременни места, които те оставят без дъх. Еменски каньон и Крушунски водопади пък са толкова красиви, че ще искате да се върнете многократно и да ги видите отново и отново. Знаете ли за каменните градове на българите? Това са старите ни столици Плиска и Преслав. Искам да ви ги покажа под нова светлина. След това ще се отправим към скалните манастири на шуменското плато, а по-конкретно - Ханкрумовският Скален Манастир и окото на Осмар. Като за финал на сезона отиваме да Шейтан дере и мистериозният Кромлех край село Долни Главанак. Така завършва филмът Мистериите на България 4.

Може да се съберете с приятели и семейство, да го изгледате и да се вдъхновите за посещение! Пожелавам ви приятно гледане на Мистериите на България - ФИЛМЪТ - част 4!

Мистериите на България - ФИЛМЪТ - част 4

Тези гледки ще НАСЪЛЗЯТ очите ви!

Disclaimer DMCA