♫musicjinni

Αφιέρωμα στην Τάνια Τσανακλίδου - Ολόκληρη η εκπομπή (Στην υγειά μας)

video thumbnail
Κέφι, μπρίο, ξεφάντωμα... αλλά και συγκίνηση και χιούμορ μέχρι τελικής πτώσης, χαρακτηρίζουν την εκπομπή - αφιέρωμα στην Τάνια Τσανακλίδου 15.10.2005

Ο οικοδεσπότης Σπύρος Παπαδόπουλος υποδέχεται τα φιλαράκια της Τάνιας, που είναι όπως πρέπει και όχι καθώς πρέπει και αποδεικνύονται έξω καρδιά. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, όταν δεν τραγουδά, συναγωνίζεται σε αστεία και πειράγματα τον Σάκη Μπουλά, ο Γιάννης Ζουγανέλης δανείζεται (!) μαλλιά από το Δημήτρη Σταρόβα και δηλώνει –συνοδεία μουσικής - ότι θέλει να αλλάξει image, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Ασλανίδου ψηφίζουν λαϊκά και ρίχνουν και τις στροφές τους στην πίστα.

Ο Χρήστος Φερεντίνος που επιμένει χορευτικά και άκρως οικογενειακά, συνοδεύεται από την ηθοποιό σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, η Εβελίνα Παπούλια, η Βίκυ Βολιώτη και η Θεοδώρα Σιάρκου απολαμβάνουν την... παράσταση, ενώ η Κατερίνα Λέχου διαγωνίζεται με την Τάνια για το ποια από τις δύο είναι ψηλότερη. Ο Άρης Τσανακλίδης μετά της συζύγου, δίνει συμβουλές γευσιγνωσίας και κρίνει ως μαγείρισσα την αδερφή του Τάνια, την οποία επίσης τιμούν με την παρουσία τους, καταθέτοντας τις εμπειρίες μιας φιλίας που τους ενώνει μαζί της, ο – εκ Πηλίου ερχόμενος – Νικηφόρος Νανέρης, ο Γιώργος Παπαστεφάνου, ο Κώστας Θωμαϊδης και ο Μιχάλης Δέλτα.

Υπέροχα τραγούδια, ατελείωτη πλάκα και άρωμα παρέας συνθέτουν το σκηνικό μιας εκπομπής που αποτυπώνει την πολυδιάστατη και γοητευτική προσωπικότητα της Τάνιας Τσανακλίδου, η οποία μας χαρίζει αξέχαστες στιγμές ερμηνεύοντας μοναδικά - εκτός από τα δικά της τραγούδια - και μεγάλες πολυαγαπημένες επιτυχίες.

Αφιέρωμα στην Τάνια Τσανακλίδου - Ολόκληρη η εκπομπή (Στην υγειά μας)

Disclaimer DMCA