♫musicjinni

SILINMEYEN DOSYALARI SILME YONTEMLERI KESIN COZUM 2020

video thumbnail
Önemli dosyaları yanlışlıkla silerseniz silinen dosyaları kurtarmak için 4DDiG Data Recovery'yi kullanabilirsiniz.
İndirme link: https://bit.ly/4aGpGtV



Bilgisayarınızda hiç silemediğiniz dosya yada klasör oldu mu? 5 Farklı yöntemle sizlere kesin çözüm sunuyorum.Bu videoyu beğeneceğinizi umuyorum.

Dosya yada Klasörlerini Silemeyen Arkadaşlar Video sonunda sizden isteğim bu videoyu beğenirseniz sevinirim.

Kullandığım Programları Sizler için Tek bir Adreste Topladım:
"http://uclaut.net/9K"
"http://q.gs/Eq8qh"

Yöntemler Sırasıyla Şunlardır:
03:17 “1. Yöntem: Unlocker Programı Yardımıyla Dosyayı silme”
04:03 “2. Yöntem: Winrar İle Arşivledikten’ten Sonra Sil Seçeneği”
04:54 “3. Yöntem: Dosya Uzantısını Değiştirme Ve Dosyayı silme”
05:21 “4. Yöntem: Bilgisayarı Güvenli Modda Başlatma Ve Dosyayı Silme”
Güvenli Mod Nasıl Açılır: "http://bit.ly/guvenlimod"
05:34 “5. Yöntem: Winrar İle Dosya İsmi Değiştirme ve Silme”



Genellikle nedenleri şunlardır.Ya dosya bozuktur yada harddiskin bozuk sector u vardır.o kısımda olan bir dosyadır. yada Windows silmeye çalıştığınız dosya uzantısını tanımaz, yada silmeye çalıştığınız dosya açık ve bir program tarafından kullanımda olduğu için silemezsiniz.Benim bu video da anlatacağım şeyler kesin çözümdür.Çümkü araştırmalarımda çok videoda herkes aynı şeyi anlatmış.Onu denedim olmadı bunu denedim olmadı ve Bu videoda sizin için Tüm yolları tek videoda anlatmaya çalışacağım.Dosyasını Silemeyen arkadaşlar bana aşağı yorum yazarak ulaşabilir.Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Windows sistem dosyalarının genellikle silme işlemine karşı korunduğunu unutmayın, bu nedenle silmeye çalıştığınız dosyanın sistem dosyası olup olmadığından emin olun.Aksi Takdirde o dosyayı sildiniz diyelim.Bilgisayarınızın bir sürücüsünün olduğunu düşünün o aygıt çalışmayabilir.Windowsun sistem dosyalarından biriyse bilgisayar açılmayabilir. Fabrika ayarına çevirmek zorunda kalabilirsiniz. O da olmadı En kısa çözüm Formata kadar gidebilir.

Neyse benim silme istediğim Dosya Adobenin media encoder Programında Bir videoyu render alırken yani video çıktısı alırken masaüstüne oluşturduğu bir dosya vardı.Dönüştürme işlemi bittikten sonra diğer dosyalar Gereksizler silindi.Bu “sg5o.” Dosyası silinmedi.Küçük boyutta bir şey de değil.298 mb.İnternette arıyorum silinemeyen dosyalar nasıl silinir felan. Kaç tane video izledim.Araştırdım ettim.Biri diyor şunu yap obiri bunu yap felan derken kendim daha önce kullandığım bir yolu izleyerek buldum.Bunların Hepsini Tek Tek size anlatacağım..En sonunda Silmeyi başardım Tabi ki…İzlemeye Devam Edin….
Evet Başlıyoruz…

Silme işlemi yöntemlerini sırasıyla anlatıyorum….
03:17 “1. Yöntem: Unlocker Programı Yardımıyla Dosyayı silme”
1. Yöntem Bilgisayara “unlocker” Adlı Program yardımıyla silmeyi Deniyorum.Bu Program Sayesinde İşlem yapmak istediğiniz Dosya açıksa direk programını kapatıyor ve dosyayı boşa çıkarıp işlem yapmanızı sağlıyor ve bu programlar Silemediğiniz Dosyaları silebilir.Taşıyabilir,yeniden Adlandırabilirsiniz.

2. Yönteme geçiyorum.
04:03 “2. Yöntem: Winrar İle Arşivledikten’ten Sonra Sil Seçeneği”
2. yöntemde ise bilgisayarda Kullanılan sıkıştırma programlarından “Winrar”ı kullanacağız.Neden mi?
Sıkıştırma işlemi uyguladıktan sonra sil Seçeneği Var.Yani Program yardımıyla Silmeyi deneyeceğiz…

04:54 “3. Yöntem: Dosya Uzantısını Değiştirme Ve Dosyayı silme”
3. yöntem olarak Dosyanın ismini değiştireyim dedim Klavyede F2’ye basıyorum.Nokta kısmını siliyorum.Ama Sonuç yine olumsuz…Yeniden deneyi Deniyorum.

05:21 “4. Yöntem: Bilgisayarı Güvenli Modda Başlatma Ve Dosyayı Silme”
4.yöntem ise Şu Güvenli modda Bilgisayarı başlatmak…

05:34 “5. Yöntem: Winrar İle Dosya İsmi Değiştirme ve Silme”
5. yöntem ve Sonuncusu.Başlatı tıklıyorum ve “winrar”ı açıyorum.Sonra silmeyi istediğim dosyayı adres Satırında bulunduğu yeri seçiyorum.Masaüstüne geliyorum.Açılan listeden “sg5o.”yı arıyorum.Evet buldum.şimdi bunu Çift tıklamak yerine 1er sn bekleyerek aralıklı fareyle Tıklayarak “yeniden adlandır”ıyorum.Burada sg5o. Dosyasının noktasını siliyorum Winrarda İzin Veriyor.Bu videoda Bilerek Tüm Yolları Ele Aldım.Çünkü Silemediğiniz Takdirde Bir Diğerini denersiniz.Başka Video Aramanıza Gerek Kalmasın…Bir Teşekkürü hakettik Sanırım...

Kanalımdaki videolarımı kaçırmamak için ücretsiz abone olun: https://www.youtube.com/channel/UCXMG2Fu5dZVKOeEb0GCf8Ww?sub_confirmation=1


window5 care,windows,silinmeyen dosyalar nasıl silinir,Silinmeyen Dosya,windows 10 klasör silinmiyor,Windows 7 Dosya Silme Sorunu,silinemeyen dosya klasörü,silinmeyen klasör,win10,Dosya silinemiyor erişim engellendi,Disk yazmaya korumalı dosya silinemiyor,silinmeyen klasörleri silme programsız,silinmeyen dosya nasıl silinir 2019,dosya silme,silinmeyen dosyaları silme programsız,winrar,unlocker,dosya silinmiyor,silinmeyen dosyaları silme,eğitim,2020,veysel özdenk, win7

#Dosyasilinmiyor #kesinçözüm #silinmeyendosya

SILINMEYEN DOSYALARI SILME YONTEMLERI KESIN COZUM 2020

📂Bilgisayar'dan Silinmeyen Dosyaları ve Klasörleri silme | Programsız kesin Çözüm

Disclaimer DMCA