♫musicjinni

“FENERBAHÇE OYUNU İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN” | Stoper Tandemi Kimlerden Oluşur? Çağlar Söyüncü Planı

video thumbnail
Sports Digitale’dan herkese merhaba! Mercek programımızın yeni bölümünde Oğulcan Akçe, editörümüz Sedat Efekan Özener’in soruları eşliğinde; Fenerbahçe’nin anlaştığı ve kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü Çağlar Söyüncü’nün güncel durumunu, transferin resmileşmesi halinde Fenerbahçe’ye neler katacağını ve Fenerbahçe’nin stoper rotasyonunu analiz etti. İyi seyirler!

00:00 Mercek: Çağlar Söyüncü Analizi
02:09 Leicester City’de yükseliş dönemi
04:41 Leicester City’de düşüş dönemi
07:00 Atletico Madrid ve güncel durumu
09:19 Artıları & Fenerbahçe’ye ne katar?
18:37 Eksileri
20:19 Fenerbahçe’nin stoper rotasyonu

#fenerbahçe | #çağlarsöyüncü | #transfer

Yağız Sabuncuoğlu’nun özel haberine göre Fenerbahçe, milli stoper Çağlar Söyüncü ile anlaştı. Sarı-lacivertliler, Çağlar’ın transfer olma koşulları üzerine Atletico Madrid ile görüşmelerini sürdürüyor.

Çağlar Söyüncü, 2016 yazında Altınordu’dan Freiburg’a transferiyle başlayan Avrupa kariyerinde, 2018 yılında Leicester City’e transfer oldu. Leicester City’de Premier League’de “Yılın 11’ine” seçilecek bir dönem geçiren Çağlar, 5 yıllık kariyerinin ardından 2023/24 sezonu başında Atletico Madrid kadrosuna katıldı. Milli stoperin Atletico ile 2027 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe, 2023/24 sezonu kış transfer döneminde Leonardo Bonucci ve Rade Krunic’i kadrosuna katarken; Samet Akaydin Panathinaikos’a, Umut Nayir Pendikspor’a kiralandı.

🙏 Sports Digitale içerikleri sizler sayesinde var. Kesintisiz yayın için kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👉 https://bit.ly/2FEMOz5​​​

👍 Videomuzu beğendiyseniz diğer videolarımıza da göz atabilirsiniz.

📱 #SportsDigitale​ sosyal medya hesaplarımızı aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile takip edebilirsiniz.

➡️ https://twitter.com/SportsDigitale
➡️ https://www.instagram.com/sportsdigitale/

Sports Digitale, dijital dünyanın spor kanalı olarak sporun ve YouTube'un ruhuna uygun şekilde hem taraflı hem tarafsız ancak her zaman sporla ilgili yeni nesil yayınlar yapan bir YouTube kanalıdır.

Kendine özgü, dinamik, eğlenceli ve güncel haber odaklı içeriklerle oluşturduğumuz programları taraflı-tarafsız yorumcular eşliğinde sporseverlerin beğenisine sunan Sports Digitale kendi alanında en önde gelen medya kuruluşlarından biri olmayı sürdürüyor.

“FENERBAHÇE OYUNU İÇİN BİÇİLMİŞ KAFTAN” | Stoper Tandemi Kimlerden Oluşur? Çağlar Söyüncü Planı

Disclaimer DMCA