♫musicjinni

DK Szturc Roman 12 12 2014

video thumbnail
Jednání hráče Romana Szturce v utkání Vítkovice - Brno, které bylo předsedou Disciplinární komise ELH řešeno na základě vlastního zjištění Disciplinární komise ELH, přičemž v utkání hráč nebyl za své jednání rozhodčími Danielem Koncem a Vladimírem Baluškou potrestán.
Na základě provedení dokazování videozáznamem předmětné situace předseda Disciplinární komise ELH shledal, že Szturc vedl kotouč podél hrazení, přičemž byl nedovoleně atakován hráčem hostujícího družstva Janem Hruškou, který se v předmětné situaci jednoznačně provinil držením dle čl. 144 Pravidel ledního hokeje. Szturc využil zmíněného nedovoleného zákroku k tomu, aby se pádem na ledovou plochu pokusil ovlivnit úsudek rozhodčích a získat tím výhodu pro své družstvo ve formě potrestání protihráče. K tomu předseda Disciplinární komise ELH považuje za nezbytné dodat, že způsob, kterým Szturc upadl na ledovou plochu, v žádném případě neodpovídal tomu, jakým způsobem vedl protihráč Hruška svůj nedovolený zákrok, ani nemohl být jeho následkem.
Na základě těchto skutečností předseda Disciplinární komise ELH usoudil, že se Roman Szturc svým jednáním dopustil disciplinárního přestupku Nafilmovaný pád nebo přehrávání dle čl. 138 Pravidel ledního hokeje. Hráči Szturcovi se tak rozhodnutím předsedy Disciplinární komise ELH ukládá finanční pokuta ve výši 10% ze základní měsíční odměny. (zdroj videa: BPA Sport Marketing)

DK Szturc Roman 12 12 2014

DK Klok Lukas 12 12 2014

DK Cermak Miloslav 11 02 2015

Disclaimer DMCA