♫musicjinni

Prezentare Porsche Cayenne Multimedia System si Display Digital 2024

video thumbnail
Prezentare Porsche Cayenne Multimedia System si Display Digital 2024.

🛑 Video Editing Tools at 50% Discount on Motion Array : 👉🏻 http://bit.ly/3IPlxsb 👈🏻
✅ Best Music Copyright Free (2 Month Free Subscription) : 👉🏻 https://bit.ly/2HYZkdM 👈🏻

Porsche a integrat un concept de afișare și control complet revizuit în interiorul noului Cayenne. Noua Porsche Driver Experience, introdusă pentru prima dată în Porsche Taycan, se concentrează pe șofer și optimizează funcționarea. Funcțiile pe care șoferul le utilizează frecvent sunt situate direct pe sau imediat lângă volan. Maneta situată în stânga în spatele volanului are acum funcții suplimentare pentru operarea sistemelor de asistență a șoferului. Selectorul de viteze al noului Cayenne este acum pe tabloul de bord. Acest lucru face loc pe noua consolă centrală pentru depozitare și un controler mare de aer condiționat într-un design elegant de panou negru. Comenzile mari, ușor accesibile, combinate cu comenzile de aerisire reglabile manual și un buton de volum haptic asigură o operabilitate optimă și un aspect rafinat. O caracteristică cheie a noii Porsche Driver Experience este echilibrul potrivit între elementele digitale și analogice.

Pentru prima dată, cockpitul reproiectat al lui Cayenne include un grup de instrumente digital de 12,6 inchi cu un design curbat și independent și opțiuni de afișare variabile. Opțional este disponibil un afișaj head-up optimizat. Ecranul standard de 12,3 inchi central Porsche Communication Management (PCM) se integrează armonios în noul tablou de bord și oferă acces la toate funcțiile relevante ale vehiculului. Aplicațiile native precum Spotify® și Apple Music® sunt furnizate pentru a optimiza conectivitatea în noul Cayenne. Un afișaj de 10,9 inchi este acum disponibil pentru prima dată pentru partea pasagerului. Acest lucru îmbogățește experiența de conducere a pasagerului din față prin afișarea datelor de performanță, oferind acces separat la comenzile sistemului de infotainment și opțiunea de a transmite conținut video pe șosea. Un strat special de pe ecran asigură că șoferul nu poate vedea acest afișaj.
Noul Cayenne are un nou capăt frontal combinat cu aripi cu un stil mai atletic, o capotă nouă și faruri reproiectate subliniază poziția vehiculului. Farurile spate cu design tridimensional, cu suprafețe neaglomerate dedesubt și o nouă fascie din spate cu suport integrat pentru plăcuță de înmatriculare caracterizează designul spate al noului Cayenne. O paletă extinsă oferă trei culori noi: Algarve Blue Metallic, Montego Blue Metallic și Arctic Grey. Pachetul opțional Sport ușor economisește până la 72 lbs. de greutate pentru Cayenne Coupé și o nouă gamă extinsă de roți de 20, 21 și 22 de inchi se adaugă gradului ridicat de personalizare disponibil pentru noul Cayenne.

În plus, clienții pot utiliza acum o gamă cuprinzătoare de sisteme de asistență noi și optimizate. Acestea includ sistemul de asistență activă standard pentru limitarea vitezei, care ia în considerare recunoașterea semnelor de circulație atunci când se utilizează controlul vitezei de croazieră. Cruise Control adaptiv opțional a fost îmbunătățit cu două funcții noi: Evasion Assist poate ajuta la detectarea și sprijinirea șoferului într-o manevră de evitare a obstacolelor de urgență, la viteze între 31 și 93 mph, utilizând direcția și frânarea direcționate la viteze. A doua funcție este Turn Assist, care ajută la monitorizarea traficului din sens opus atunci când faceți o viraj cu mâna stângă la viteze de până la 6 mph și frânează vehiculul până la oprire dacă este detectat potențialul de coliziune. Opționalul Porsche InnoDrive a fost îmbunătățit cu Active Lane Keep și Intersection Assist, care oferă un grad mai mare de asistență în ambuteiajele sau pe autostrăzi.

DISCLAIMER: Acest videoclip și descrierea conțin link-uri de afiliat, ceea ce înseamnă că dacă dați clic pe unul dintre linkurile de produse, vom primi un mic comision.

#danadrian

Porsche Cayenne Multimedia System & Digital Cockpit 2024

Prezentare Porsche Cayenne Multimedia System si Display Digital 2024

Comprehensive 2024 Porsche Cayenne Setup

How to connect Apple CarPlay to Porsche Cayenne Multimedia System 2024

2024 New Porsche Cayenne Tips PCM and display controls part 1

Porsche Cayenne 2024 New Multimedia & Cockpit "Porsche Driver Experience"

2024 Porsche Cayenne 3rd Screen is Only Visible to the Passenger 😎!

How to Setup and Use the Digital Instrument Cluster in a MY24 Porsche Cayenne

How to operate your new 2024 Porsche Cayenne.

2024 Porsche Cayenne INTERIOR Revealed

New 2024 Porsche Cayenne - INTERIOR revealed

New 2024 Porsche Cayenne Review - New Engines, Technology and Design!

2024 NEW Porsche Cayenne | FULL REVIEW Interior Exterior Infotainment

How to Setup and Use Virtual HomeLink Buttons in a 2024 Porsche Cayenne

Porsche Cayenne 2022-2023 Setup Tutorial. #cayenne #porsche #setup #tutorials

Porsche Cayenne 2024 Expert Comprehensive Review - Best Cayenne yet?

Know Your Porsche | How to Set Android Auto in a 2024 Cayenne | Cayenne Tutorial

New Porsche Cayenne Coupe 2024 Review

2024 Porsche Cayenne interior mixes 911 and Taycan features!

2024 Cayenne Passenger display

New 2024 Porsche Cayenne INTERIOR - First Look.

2024 Porsche Cayenne Gauge Quirks #shorts

All NEW 2024 Porsche Cayenne - ALL Features EXPLAINED! (HD Matrix, Technology, Safety)

Evolution or Revolution: New 2024 Porsche Cayenne Interior revealed

2024 Cayenne Interior Details in 4K/60FPS

2024 Porsche Cayenne S vs The Cheapest V8 Cayenne You Can Buy

2024 Porsche Cayenne Interior - Unveils Its New Interior With Available Passenger Display!

New Porsche Cayenne 2024 REVIEW with design and tech upgrade!

Surround Camera 2024 Cayenne

New Porsche Cayenne (2024) Interior / First Look !!

Disclaimer DMCA